Maatwerk CMS

Voor BrainTrainerPlus™ heeft Xanity een volledig custom content management systeem gebouwd dat naadloos aansluit bij de wensen van deze organisatie.

De visie

BTP levert geheugentrainers met spellen aan instanties in binnen- en buitenland die werken met senioren. Denk hierbij aan bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen en gezamenlijke woonlocaties. Dit systeem kent een grote verscheidenheid aan spellen en quizzen met tienduizenden stuks content in elke taal die BTP aanbiedt.Contentcreators, vertalers, insprekers en mensen van quality assurance hebben allemaal hun unieke kijk op deze content. Het systeem moet voor allen geschikt zijn en toegespitst op een niet-technisch type gebruiker.De content zelf moet worden gekeurd, ingesproken, gecorrigeerd, etc. Bovendien werkt BTP constant aan nieuwe spellen en moet het systeem kunnen werken met elke denkbare vorm van content.Een API die content op platform onafhankelijke wijze aanlevert is een must zodat men in de toekomst hierop bijv. mobile clients kan bouwen.

Uitdagingen

  • Flexibel contentsysteem geschikt voor elk denkbaar type content
  • Complex en op rollen gebaseerd authorisatiesysteem
  • BTP werkt met Python

Oplossing

De wensen van BTP zijn duidelijk een uitdaging, maar we hebben hier met behulp van passend maatwerk een mooi en duurzaam systeem kunnen opzetten.

Het resultaat

  • Maatwerk contentsysteem met support voor elk denkbaar type content
  • High-performance Python-based REST API
  • Modern frontend gebaseerd op Angular